ankara escort

Odrasli

[FOR]UM: Javna vodstva

[FOR]UM je rezultat sodelovanja štirih muzejev Muzejske četrti Metelkova – Narodnega muzeja Slovenije, Slovenskega etnografskega muzeja, Muzeja sodobne umetnosti Metelkova in Slovenske kinoteke. Vsak prvi konec tedna v mesecu poskrbimo za celodneven brezplačen program. Ob sobotah se odvijajo otroške delavnice, v nedeljo pa pridejo na svoj račun odrasli ljubitelji muzejev.

Več ...

V DRUŽBI S KUSTOSOM

IMG_8173Vsak četrtek med 10. in 12. uro v Narodnem muzeju Slovenije – Metelkova

V Narodnem muzeju Slovenije jeseni pričenjamo s programom V družbi s kustosom. Namenjen je starejšim obiskovalcem, ki jih radovednost vedno bolj vleče v naše prostore. Vsak četrtek med 10. in 12. uro vas bo v razstavnih sobanah pozdravil muzejski strokovnjak, ki vam bo razkrili marsikatero zanimivost, ki ni zapisana na razstavnih panojih.

Več ...

VODENI OGLEDI

VodstvoVsako prvo nedeljo lahko Narodni muzej Slovenije obiščete brezplačno, hkrati pa vas prvo in tretjo nedeljo vabimo na vodene oglede razstav.

Več ...

OGLEDI SKUPIN IN NAJAVA OBISKA

16Za skupine nad 10 oseb je potrebna predhodna telefonska najava. Po dogovoru organiziramo tudi vodstva v tujem jeziku. Vodstva so plačljiva.


Več ...

Stran 1 od 2