Otroci in družine

Rojstnodnevne zabavnice

DANES JE MOJ DAN!
Rojstnodnevna praznovanja v obliki doživljajsko-ustvarjalnih delavnic
ZA OTROKE OD 5. DO 12. LETA

Je pred vrati rojstni dan vašega otroka in mu želite pripraviti nekaj  posebnega? Potem ste na pravem naslovu! V Narodnem muzeju Slovenije vam ponujamo doživetje preteklosti na rojstnodnevni zabavnici!

Več ...

MINI rojstnodnevne zabavnice

xNOVO V PONUDBI!

DANES JE MOJ DAN!
Rojstnodnevna praznovanja v obliki doživljajsko-ustvarjalnih delavnic
ZA OTROKE OD 3. DO 5. LETA

Za vrtčevske otroke pripravljamo rojstnodnevna praznovanja, ki so še posebej prilagojena malim vragcem, pri katerih sedenje na mestu ne pride v poštev! :)
Starši se lahko udeležite praznovanja ali pa čas, ko vaše otroke zabavajo naši izkušeni animatorji, izkoristite za krajši oddih. Mi vas bomo razumeli. :) Po dogovoru z vzgojitelji lahko rojstnodnevno praznovanje organizirate tudi v okviru varstva v vrtcu.

Več ...

Družinska javna vodstva

S pomočjo replik in slikovnega gradiva se bomo podali na krajše, zanimivo in poučno vodstvo po razstavah. Vodstva so ob nedeljah ob 16. uri ter zasnovana za družine z otroki od 5. leta dalje.
 
Vstopnina po ceniku, za vodstva ni doplačila.

Vodstev po razstavi Rimske zgodbe s stičišča svetov se lahko udeležite vsako drugo nedeljo v mesecu, po razstavi Mumija in krokodil pa vas popeljemo vsako tretjo nedeljo v mesecu.

Več ...

[FOR]UM

[FOR]UM je rezultat sodelovanja štirih muzejev Muzejske četrti Metelkova – Narodnega muzeja Slovenije–Metelkova, Slovenskega etnografskega muzeja, Muzeja sodobne umetnosti Metelkova in Slovenske kinoteke.

Vsako prvo soboto v mesecu med 16. in 18. uro poskrbimo za brezplačen program. Z  novo sezono se bomo osredotočili na aktualne teme, ki združujejo vse štiri muzeje in skupaj pripravili tematsko delavnico.

 

Več ...

Več člankov...

Stran 1 od 2