Otroci in družine

MINI rojstnodnevne zabavnice

NOVO V PONUDBI!

DANES JE MOJ DAN!
Rojstnodnevna praznovanja v obliki doživljajsko-ustvarjalnih delavnic
ZA OTROKE OD 3. DO 5. LETA

Za vrtčevske otroke pripravljamo rojstnodnevna praznovanja, ki so še posebej prilagojena malim vragcem, pri katerih sedenje na mestu ne pride v poštev! :)
Starši se lahko udeležite praznovanja ali pa čas, ko vaše otroke zabavajo naši izkušeni animatorji, izkoristite za krajši oddih. Mi vas bomo razumeli. :) Po dogovoru z vzgojitelji lahko rojstnodnevno praznovanje organizirate tudi v okviru varstva v vrtcu.

Več ...

Rojstnodnevne zabavnice

DANES JE MOJ DAN!
Rojstnodnevna praznovanja v obliki doživljajsko-ustvarjalnih delavnic
ZA OTROKE OD 5. DO 12. LETA

Je pred vrati rojstni dan vašega otroka in mu želite pripraviti nekaj  posebnega? Potem ste na pravem naslovu! V Narodnem muzeju Slovenije vam ponujamo doživetje preteklosti na rojstnodnevni zabavnici!

Več ...

Družinska javna vodstva

S pomočjo replik in slikovnega gradiva se bomo podali na krajše, zanimivo in poučno vodstvo po razstavah. Vodstva so zasnovana za družine z otroki od 5. leta dalje.

Informacije od ponedeljka do petka med 8. in 16. uro po telefonu 051 384 888 ali po elektronski pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .

Vstopnina po ceniku, za vodstva ni doplačila.

Živina ustvarjalnica

Ziva-magnetekNaša navihana Živa, deklica s tako nenavadnimi sposobnostmi, da se o njej pišejo knjige, želi z vami deliti utrinke iz svojih čarobnih doživetij.
Povežite pike in odkrijte, kaj se skriva na nočne nebu ter odenite njo in njene prijatelje v pisane barve. Natisnite risbe in naj se zabava z Živo začne!

Več ...