Otroci in družine

MINI ROJSTNI DAN (3–5 let)

NAJBOLJŠI ROJSTNI DNEVI V MESTU!

vse dni v tednu, že od 100 € dalje

Za vrtčevske otroke pripravljamo rojstnodnevna praznovanja, ki so še posebej prilagojena malčkom, pri katerih sedenje na mestu ne pride v poštev. Starši se lahko udeležite praznovanja ali pa čas, ko vaše otroke zabavajo naši izkušeni animatorji,
izkoristite za krajši oddih.
Po dogovoru z vzgojitelji lahko rojstnodnevno praznovanje organizirate tudi v okviru varstva v vrtcu.

Slavljenec prejme muzejsko darilo!

Več ...

MAKSI ROJSTNI DAN (6–11 let)

NAJBOLJŠI ROJSTNI DNEVI V MESTU!

vse dni v tednu, že od 100 € dalje

Je pred vrati rojstni dan vašega otroka in mu želite pripraviti nekaj posebnega?
Potem ste na pravem naslovu, ponujamo vam doživetje preteklosti na
doživljajsko-ustvarjalni delavnici!

Slavljenec prejme muzejsko darilo!      

Več ...

Počitniške delavnice 2016: POČITNIŠKI 3M – Program 3 muzejev na Metelkovi

Muzeji na Metelkovi Narodni muzej Slovenije (NMS), Muzej sodobne umetnosti (+MSUM) in Slovenski etnografski muzej (SEM) z Lončarskim ateljejem SEM že peto leto združujemo ustvarjalne sile in ponujamo pester program petdnevnih počitniških dejavnosti.

Vsak dan bomo v drugem muzeju z igro osvajali umetnost, zgodovino, etnologijo, manjkalo pa ne bo niti dejavnosti na muzejski ploščadi. Pohitite, število prijav je omejeno!

Počitniški 3M bo potekal:

  • 1. termin: od 4. do 8. julija 2016 (prijave zbiramo do 27. junija)
  • 2. termin: od 22. do 26. avgusta 2016 (prijave zbiramo do 15. avgusta)
 
Več ...

Družinska javna vodstva

S pomočjo replik in slikovnega gradiva se bomo podali na krajše, zanimivo in poučno vodstvo po razstavah. Vodstva so zasnovana za družine z otroki od 5. leta dalje.

Informacije od ponedeljka do petka med 8. in 16. uro po telefonu 051 384 888 ali po elektronski pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. .

Vstopnina po ceniku, za vodstva ni doplačila.

Z IGRO DO DEDIŠČINE

Med 3. in 9. oktobrom 2016 

Drage družine!

V Tednu otroka  se bomo muzeji in galerije po vsej Sloveniji ponovno združili v skupno akcijo in vas popeljali Z IGRO DO DEDIŠČINE. Organizator dogodka je Sekcija za izobraževanje in komuniciranje Skupnosti muzejev Slovenije, ki želi otrokom in
družinam na igriv, zanimiv in poučen način približati bogato kulturno dediščino in jim hkrati omogočati kakovostno preživljanje prostega časa. Letos je kar 49 ustanov pripravilo pester izbor razstav, vodstev, delavnic ter drugih muzejskih in galerijskih doživetij, med katerimi se zagotovo za vsakega raziskovalca, radovedneža in ustvarjalca najde primerna ponudba. Kot vsako leto je v Tednu otroka vstop v sodelujoče ustanove za otroke in družine brezplačen. Se vidimo v slovenskih muzejih in galerijah!
 
Program dogodkov najdete tukaj.

Več člankov...

Stran 1 od 2