pvc zemin kaplama fiyatlari

Otroci in družine

Rimsko obarvane družinske sobote: Tako so se igrali stari Rimljani!

V soboto, 10. januarja 2014, ob 11. uri v Narodnem muzeju Slovenije – Prešernova

Tako so se igrali stari Rimljani!

Stari Rimljani so za krajšanje časa radi igrali igre s kockami in ploščicami. Gotovo tudi igrate taktične namizne igre, pa ne veste, da izvirajo še iz antičnih časov!  Otroci so si krajšali čas s številnimi igračami. V naših razstavnih vitrinah bomo poiskali podobne, kot jih imate doma. Priključite se naši razigrani druščini, poigrajmo se! Da bo v zimskih dolgih dneh ob večerih zabavno, si izdelajte še lastno družabno igro! Ludamus!

Vabljene družine vseh velikosti! Delavnica je primerna za otroke od 5. leta starosti. Trajanje 90 minut. Cena 6 evrov.
Rezervacije vstopnic na 051 384 888 (od ponedeljka do petka med 8. in 16. uro). Otroci svoje izdelke z delavnic odnesejo domov. Če se želi delavnice udeležiti otrok, mlajši od starostne omejitve, naj bo med delavnico v spremstvu odraslega.
Več ...

Rojstnodnevne zabavnice

DANES JE MOJ DAN!
Rojstnodnevna praznovanja v obliki doživljajsko-ustvarjalnih delavnic
ZA OTROKE OD 5. DO 12. LETA

Je pred vrati rojstni dan vašega otroka in mu želite pripraviti nekaj  posebnega? Potem ste na pravem naslovu! V Narodnem muzeju Slovenije vam ponujamo doživetje preteklosti na rojstnodnevni zabavnici!

Več ...

MINI rojstnodnevne zabavnice

xNOVO V PONUDBI!

DANES JE MOJ DAN!
Rojstnodnevna praznovanja v obliki doživljajsko-ustvarjalnih delavnic
ZA OTROKE OD 3. DO 5. LETA

Za vrtčevske otroke pripravljamo rojstnodnevna praznovanja, ki so še posebej prilagojena malim vragcem, pri katerih sedenje na mestu ne pride v poštev! :)
Starši se lahko udeležite praznovanja ali pa čas, ko vaše otroke zabavajo naši izkušeni animatorji, izkoristite za krajši oddih. Mi vas bomo razumeli. :) Po dogovoru z vzgojitelji lahko rojstnodnevno praznovanje organizirate tudi v okviru varstva v vrtcu.

Več ...

Družinska javna vodstva

S pomočjo replik in slikovnega gradiva se bomo podali na krajše, zanimivo in poučno vodstvo po razstavah. Vodstva so ob nedeljah ob 16. uri ter zasnovana za družine z otroki od 5. leta dalje.
 
Vstopnina po ceniku, za vodstva ni doplačila.

Vodstev po razstavi Rimske zgodbe s stičišča svetov se lahko udeležite vsako drugo nedeljo v mesecu, po razstavi Mumija in krokodil pa vas popeljemo vsako tretjo nedeljo v mesecu.

Več ...

Več člankov...

Stran 1 od 2